Billeje i CPH starter med en bustur

Biludlejningskontorerne i Københavns Lufthavn er flyttet fra gangen mellem Terminal 2 og Terminal 3 til P1 parkeringshuset ved den tidligere indenrigslufthavn.

Efter flytningen findes både udlejningskontorer og udlejningsbilerne i P1 – over en kilometer fra udgangen i Terminal 3. For at komme hen til Car Rental Centre kan man benytte den gratis shuttlebus, der kører mellem parkeringshusene hvert 10. minut i dagtimerne, skriver politiken.dk.

Lufthavnens pressechef Kasper Hyllested siger til politiken.dk, at lufthavnen har brug for det areal, hvor udlejningskontorerne lå, for at skaffe plads til udvidelse af bagageområdet.

Kommerciel direktør hos Avis, Lars Dissing, er spændt på, hvordan kunderne vil modtage den nye model. Han frygter irritation hos kunderne, hvis de for eksempel skal vente på shuttlebussen, men selskabet har ikke modtaget klager over den nye ordning.

Huslejen til lufthavnen gør, at det er dyrere at leje bil her end inde i byen. For en VW Golf er der ifølge Avis tale om ekstra 400 kroner for en uges leje i marts.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.