Billig sommerferie? Så er det nu!

Madeira er et af de steder, hvor man lige nu kan holde en billig sommerferie.

Der er et par uger til rigtig mange danskere går på sommerferie. Det betyder, at man kan få fingre i en billig ferie – hvis man kan rejse nu, lyder det fra en rejseekspert, der mener, at priserne snart stiger.

De sidste billige rejseuger – inden årets sommerferie – er i gang: ”Der er vel groft sagt et par uger tilbage, hvor man stadig kan få sig en billig start på sommeren, men så kommer det til at ændre sig”, lyder det fra Stig Elling, der har 54 års brancheerfaring og lige nu er rejseekspert i Bravo Tours

Hovedårsagen til de lave priser er, at det ikke er alle, der har mulighed for at rejse i starten af juni, da mange gemmer ferien nogle uger endnu: ”Men så snart, der er flere, der får ferie, så stiger priserne. Vi følger udbud og efterspørgsel, og det kommer vi også til i år”.

”Der er ingen grundt til at vente – både Portugal, Spanien og Grækenland har temperaturer på ca. 25-30 grader. Man er altså næsten sikret godt vejr og høj sol modsat herhjemme. Vi fik godt nok en forsmag på sommeren, men allerede nu er der igen langt til 30 grader og sikker sol”, siger han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.