Billige rejser til Syden

For eksempel er der på de græske øer udsigt til høj sol og varme i den kommende tid, og her kan man redde sig en ferie, som ifølge salgsdirektør Stig Elling, Star Tour, sælges til langt under halv pris, skriver eb.dk.
Indenfor de kommende to-tre uger kan man finde ferier til under 1.000 kroner under Sydens sol, og det er rejser, som ellers ville koste op til 3.700 kr. Adm. direktør Jan Lockhardt fra Apollo Rejser fortæller, at de rejser, der lige nu er til salg for 1.000 kroner, koster rejsearrangøren 3.000 kroner at producere.

Salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo, MyTravel, understreger, at de store prisnedsættelser gælder her og nu, mens priserne hen i september ventes at koste det dobbelte igen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.