Billigere billetter frem for gratis service

FlykabineEt større britisk rejsebureau, On the Beach, har fået gennemført en undersøgelse, der viser, at 40% af de ferierejsende foretrækker billige billetter for underholdningssystemerne ombord på ferieflyene.

43% siger gerne nej tak til gratis måltider på flyene, hvis de i stedet kan rejse billigere. Flyselskabernes magasiner, der skal underholde de rejsende med læsestof, er det mindst populære. Her foretrækker 57% billigere billetter. 27% vil gerne give afkald på sæder med nedfældelige ryglæn, mens det kun er 5%, der vil acceptere smallere sæder. Til gengæld er 35% indstillet på at betale ekstra for mere komfortable og blødere sæder.

27% vil betale ekstra, hvis mad og drikke var af en højere kvalitet, mens 22% kunne ønske sig Wi-Fi ombord. 11% ville foretrække tablets, som for eksempel iPads, i stedet for underholdningssystemerne.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.