Billund får nye ruter til Phuket og Mallorca

Ryanair, Europas største lavprisselskab, får ny rute mellem Billund og Mallorca to gange ugentligt fra 27. marts.

Fra næste vinter sætter Star Tour sin Boeing 767 med tre klasser og individuelt underholdningssystem til hver passager ind direkte fra Billund til Phuket i Thailand. Det bliver første gang, at passagerer fra Billund kan flyve til Thailand uden mellemlandinger.

 

”Ca. 30 procent af vores kunder til Thailand bor i de områder i Jylland og på Fyn, hvor der bedst kan betale sig, at rejse fra Billund. Derfor får de nu egen direkte afgang,” siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Første afgang med Star Tour bliver 21. december. I alt vil Star Tour flyve omkring 3.000 kunder fra Billund til Phuket i løbet af næste vinter frem til påske 2012.

 

Star Tour er Danmarks største udbyder af charterrejser til Thailand med 65 % af markedet, og har for øjeblikket seks afgange om ugen fra København til Thailand, oplyser Star Tour.

 

Ryanairs nordiske salgs & marketing chef Elina Hakkarainen, siger om dets nye rute fra Billund til Mallorca:
 
“Ryanair glæder sig over denne nye rute med to nye ugentlige afgange fra Billund til Mallorca. Vi er glade for at vores danske passagerer nu vil have et endnu større udvalg. Med den nye rute vokser Ryanairs trafik på Billund vil til cirka 600.000 passagerer årligt.

 

 

Skrevet af redaktionen