Billund klar til kagekonkurrence

billund-lufthavn-kage-800x532Ved åbning af nye flyruter serverer lufthavne ofte en speciel designet kage – nogle mere opfindsomme end andre.

Når Norwegian 1. juni åbner mellem Billund Lufthavn og Barcelona skal der også være en kage – og den skal kagekyndige passagerer udforme. Vinderen får weekendtur til Barcelona. Konkurrencen er en amatør-kagekonkurrence, understreger Billund Lufthavn.

”Vi har tre temaer, du kan lade dig inspirere af når du skal bage; Billund Lufthavn, Norwegian og/eller Barcelona,” hedder det fra lufthavnen som tilføjer: ”Du må gerne tage udgangspunkt i en, to eller alle tre temaer på en gang, alt efter hvad der passer bedst til din kage.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.