Billund Lufthavn hjælper travle flypassagerer

billund-lufthavn-800x524Fra på mandag bliver det mere mageligt at parkere bilen i Billund Lufthavn. LufthavnsParkering lancerer konceptet Park & Fly, hvor personalet fremover vil parkere bilen for passagerer, der vil have en ekstra service.

”Øget komfort og service er efterspurgt, og med Park & Fly kan passagererne køre til døren og slippe for at finde en p-plads,” siger regionschef hos LufthavnsParkering i Billund Lufthavn, Peter Rossel.

Park & Fly koster 200 kr. plus parkeringsafgift. Servicen kræver ikke forudbestilling eller tilmelding. Passagererne parkerer i en af de opmærkede båse ved terminalen og smider bilnøglen i sikkerhedsboksen. Ved hjemkomst betaler man for parkering og service og henter bilen i P-huset over for terminalen.

Det seneste år har LufthavnsParkering i Billund Lufthavn lanceret flere nye tiltag. Ud over Park & Fly er det i dag også muligt at bruge BroBizz, når man parkerer i Billund Lufthavns P-hus.

Årligt parkerer op mod 800.000 biler i Billund Lufthavn, der alle er overvåget af en døgnbemandet vagtcentral. Lufthavnen har 13.000 P-pladser.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.