Billund Lufthavn udnævner ny lufthavnsdirektør

Kjeld Zacho Jørgensen afløser 1. juli Jørgen Krab Jørgensen som adm. direktør i Billund Lufthavn. Kjeld Zacho Jørgensen kommer fra stilling som adm. direktør for Region Syddanmark.

 

 

Billund Lufthavns bestyrelse har udpeget 51-årige Kjeld Zacho Jørgensen som ny adm. direktør for Vestdanmarks største lufthavn.
Han afløser Jørgen Krab Jørgensen, der i december meddelte bestyrelsen, at han ønskede at fratræde.

 

 

Kjeld Zacho Jørgensen har i over 15 år arbejdet inden for den kommunale og regionale sektor og har et indgående kendskab til såvel regional erhvervsudvikling som de politiske processer i kommuner og regioner. 

 

 

”Fortsættelse af den gode udvikling, der er sket med lufthavnen, vil være af stor betydning for at fastholde en balanceret udvikling mellem landsdelene. Nøgleordene er samarbejde, innovation og kontinuitet baseret på troværdighed, åbenhed og dialog,” siger Kjeld Zacho Jørgensen.

 

 

Billund Lufthavns bestyrelsesformand, Bjarne Hansen, siger:”Vi er meget glade for, at vi ansætte Kjeld Zacho Jørgensen som ny adm. direktør til at videreføre Billund Lufthavns flotte udvikling, som hidtil har været varetaget af Jørgen Krab Jørgensen.

 

Kjeld Zacho Jørgensen bringer, med sin overtagelse af dette arbejde, en række kompetencer, som er betydningsfulde for Billund Lufthavns fortsatte udvikling i et stærkt konkurrencepræget flymarked. Og vi ser frem til samarbejdet med Kjeld til gavn og glæde for lufthavnens brugere, ejere og ikke mindst medarbejdere.

 

Samtidig vil vi sige Jørgen Krab Jørgensen en stor tak for hans virke og stærke engagement igennem talrige år.” 

 

Skrevet af Henrik Baumgarten