Billund Lufthavn udvider med multihus

Provinsens største lufthavn udvider i 2018 med et multihus på terminalens østside, for at sikre plads til flere passagerer og til arbejdet bag kulissen.

Multihuset er første skridt til at øge kapaciteten i terminalen til 1.800 passagerer pr. time.

Det nye multihus bliver på 6.500 m2 og samtidig gennemføres en ombygning af terminalen, så der også i fremtiden vil være god plads til alle passagerer.

“Vi har en stor fremgang af erhvervs- og fritidsrejsende, som vælger Billund lufthavn til deres internationale rejser. På passagersiden slår vi i år alle rekorder, og hvis vi i fremtiden skal være kundernes foretrukne valg, skal vi sikre, at vi har de nødvendige faciliteter. Derfor starter vi nu”, siger udviklingschef Anders Nielsen.

I multihuset kommer der et ekstra bånd til bagageudlevering og en udvidelse af spisestedet Gastro i afgangshallen. De 900 medarbejdere får øget kapacitet til håndtering af flere passagerer, da produktionskøkkenet, kontorer til de kommercielle aktiviteter, motions- og behandlerrum samt kantine med tagterrasse alle flytter ind i det nye hus. Desuden giver den nye bygning mere lagerplads.

Byggeriet af det nye multihus begynder i foråret 2017 og forventes færdigt i oktober 2018.