Bilservice i CPH

bilrepBornholms Service & Skadecenter tilbyder nu at servicere og reparere de biler, der daglig parkerest på lufthavnens ca. 10.000 parkeringspladser.

Virksomhedens mekanikere henter bilen, udfører det ønskede, og sætter bilen på plads igen. Når kunden kommer hjem fra rejsen, hentes nøglen i informationen.

”Det er oplagt at udnytte ferietiden til at få klaret service og reparationer,” siger Michael Møller fra Bornholms Service & Skadecenter. ”I hverdagen kan bilen være svær at undvære, så hvorfor ikke udnytte tiden, mens man alligevel ikke har brug for den?”

”Vi arbejder målrettet på at styrke passagertilfredsheden i Københavns Lufthavn. Samarbejdet med Bornholms Service og Skadecenter er et eksempel på, hvordan vi arbejder med at skabe ekstraordinære oplevelser efter passagerernes ønsker og behov,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i CPH.

Service og reparationer bookes på www.cph.dk samtidig med parkeringen. Priser kan ses på www.cph.serviceogskadecenter.dk

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.