Biludlejningsfirma kigger på Norden

biludlejningBritiske Flexible Car Hire, der kun arbejder med rejsebranchen, planlægger entre i Norden næste år – under et nyt navn…

Derfor skifter biludlejningsselskabet nu navn til Flexible Autos, som man mener, er lettere at huske. Flexible Autos åbnede for nylig i Dubai og har ifølge engelske medier planer om at rykke ind i Norden næste år.

Selskabet har også fået nye navne i toppen, fx er Jamie Manser, der tidligere var leveringsdirektør hos nu lukkede Holiday Autos, blevet kommerciel direktør.

Også andre fra Holiday Autos er nu ombord hos Flexible, der har eksisteret siden 2007 og ifølge egne oplysninger er største leverandør af udlejningsbiler til den britiske rejsebranche.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.