Bliv væk fra Bangkok

Opfordringen fra Udenrigsministeriets Borgerservice er ikke til at tage fejl af. Den lyder entydigt på, at man bør holde sig væk fra den ellers så attraktive storby, skriver jp.dk.

 

Baggrunden er, at ’People’s Alliance for Democracy’ (PAD), har besat en række ministerier og blokerer flere veje på centrale steder i byen for at protestere mod regeringen. Der er bebudet en udvidelse af demonstrationerne.

 

Ifølge souschef for Udenrigsministeriets Borgerservice Ole Neustrup er det tidligere gået galt med demonstrationer i Bangkok, og ministeriet ønsker ikke at tage chancer.

 

Han opfordrer de danskere, der lige nu er i Bangkok til at følge med i den lokale presse og forhøre sig på hotellet, hvor man bor om situationens udvikling.

 

Også de sydlige provinser i Thailand advares der imod. Her er det faren for terrorangreb, der er årsagen. Udenrigsministeriet fraråder rejser i provinserne Songkhla, Narathiwat, Yala og Pattani.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.