Blodigt lig i fly fyldt med penge

442352Zimbabwe har beslaglagt et amerikansk fly undervejs med nytrykte penge fra trykkeri i Tyskland til Sydafrikas nationalbank.

Beslaglæggelsen af flyet – en MD-11 fra Western Global Airlines – skete, da flyet anmodede om landingstilladelse i Zimbabwes hovedstad Harare for at tanke brændstof, oplyser den sydafrikanske ambassade ifølge TV2.dk.

Lufthavnspersonalet kunne konstatere, at der dryppede blod fra skroget. Det stammede fra et fastklemt lig i landingsstellet.

Ifølge den statsejede avis The Herald var flyet på vej fra Tyskland til Sydafrika med ’millioner af sydafrikanske rand’ til den sydafrikanske nationalbank – én million rand er cirka 425.000 kroner værd.

Pengene er nye og stammer fra en seddelpresse i Tyskland. Det bekræfter den sydafrikanske ambassadør i Zimbabwe, der ikke vil give yderligere detaljer.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.