Boeing 737 nr. 6000 i København

Boeing 737 nr. 6000 kan genkendes på den særlige 6000-udsmykning på halen og lander i København i dag kl. 17.15  og letter igen 17.40. Flyets nummer er DY932/DY933 og  alle, der er i lufthavnen i dette tidsrum, har mulighed for at vinde flybilletter med Norwegian.

 

For at vinde skal man finde flyet i lufthavnen, tage et foto af det og sende det på mail til 6000@norwegian.com med navn, tlf.nr. og e-mail. Så trækker Norwegian lod om fem gange to flybilletter til en de 21 ruter i Europa.

 

Flyspottere og andre, der befinder sig i nærheden af lufthavnen, har også mulighed for at deltage. Norwegian præmierer det bedste foto blandt de indsendte med en model af Boeing nr. 6000 og to flybilletter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.