Boeing B787-10 på testflyvning

Det største medlem af Dreamliner typen har gennemført sin første testflyvning fra samlefabrikken i North Charleston i staten South Carolina. Flyvningen varede lidt over fem timer.

Flyet blev ført af testpiloterne Tim Berg og Mike Bryan, som efterfølgende fortalte, at de havde ’nydt hele dagen’ og at flyet opførte sig helt som forventet.

Flyet, der er 5,5 meter længere end ’lillesøster’ B787-9 er udrustet med Rolls Royce Trent-1000 TEN motorer og skal gennemføre det resterende testprogram med udgangspunkt i North Charleston, oplyser Boeing.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.