Boeing skærer i B777 produktionen

Den store amerikanske flyproducent har orienteret de ansatte om, at produktionen af Boeing 777 skal reduceres fra syv til fem om måneden fra august .

Boeing har tidligere besluttet at skære produktionen af fly-typen fra de nuværende 8,3 fly pr måned til syv, gældende fra januar 2017.

Chef for B777 produktionen Elizabeth Lund skriver i meddelelsen til de ansatte bl.a., at salgsafdelingen lige nu mærker en vis tøven blandt potentielle kunder på visse markeder, og at Boeing tilpasser sig for at fastholde en sund virksomhed med stabil produktion.

Den nye ordre fra Iran på 15 B777-300ER og 15 B777X er gode nyheder for Boeing, men var allerede lagt indi produktionsplanerne.

Fabrikken har planlagt at bygge den første Boeing 777X næste år og en ny variant fra 2020, men overgangen til det mere moderne produkt har altså medført ’tøven’ hos visse kunder.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.