Bør man ’booke’ en liggestol?

Spies har åbnet et Ocean Beach Club hotel på Cypern. Her er en række populære værelser med direkte pooladgang – og egne liggestole på terrassen…

Er det okay at reservere en liggestol ved poolen til brug senere på dagen? Det har Spies ladet sit Rejsepanel give deres meninger om.

Knap 70% synes det er et problem, mens 21,1% ikke synes det og 9,1 svarer ’ved ikke’ blandt de 11.133 medlemmer af Spies Rejsepanel.

”De ferierende danskere mener ikke, at det nødvendigvis er dem selv, der skaber problemet. Kun 4,3% er med på morgenholdet, når der skal reserveres liggestole. 28,2% gør det af og til, mens 67,6% lader liggestole være liggestole og overlader dem til andre”, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Løsningen ligger lige til højrebenet: ”På stadig flere af vores koncepthoteller, Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels tilbyder vi lejligheder med direkte adgang til privat, delt pool, som man kan hoppe direkte i fra ens egen terrasse med egne liggestole. Vi har over 500 ferieboliger med pool access på 31 hoteller – på flere koncepthoteller har vi allerede solgt 50% af lejlighederne med direkte pooladgang i skolernes sommerferie 2018”, siger Torben Andersen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.