Børnetryl på Bakken

trylDyrehavsbakken har i sine 400 år været et levende sted for gøglere og tryllekunstnere. Nu sættes fokus på magien med to priser, Pjerrots Tryllepris for børnetryl den 11. juni og Tibinis Tryllepris for bedste scenetryl i august.

”Der er så mange gode tryllekunstnere i Danmark – og magi er stadig dragende for såvel børn som voksne,” siger en af landets mest garvede tryllekunstnere, Kurt Flemming, alias Bakkens Pjerrot, der har rollen som konferencier og navngiver til den første tryllekonkurrence, Pjerrots Tryllepris.

Landets bedste børnetryllekunstnere er indbudt til at dyste om at overraske og glæde de kære små: ”Børn er et benhårdt publikum at trylle for. De har et øje på hver finger, er årvågne, og så er de hudløst ærlige. Der er kontant afregning med børn som publikum, men til gengæld er de også de mest vidunderligt taknemmelige, når showet er godt,” siger Kurt Flemming, der ved, hvad han taler om efter flere end 20.000 trylleforestillinger for børn i sin 20 år lange karriere som Pjerrot på Bakken.

Hvem der løber med vindertrofæet afhænger af den enkelte tryllekunstners evner til underholde børn. Faktisk udgør børnenes jubel 50% af vurderingen, når modtageren skal findes. Derudover bedømmes de på ’magisk atmosfære’ og ’magisk håndtering’.

Bakken arrangerer Pjerrots Tryllepris i samarbejde med Magisk Cirkel Danmark lørdag den 11. juni kl. 13:00 på scenen ved Pjerrots grønne hus.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.