Bombe-bemærkning udløser betinget dom

Bemærkningen ”Nå, ja – det kunne jo også være en bombe” faldt sidste efterår, da kvinden blev bedt om attage sin kasket af i Københavns Lufthavns sikkerhedskontrol.

 

Ifølge Politiken.dk forklarede kvinden i byretten, at hun med det samme kunne se, at bemærkningen ikke var heldigt anbragt, og undskyldte overfor sikkerhedsvagten.

 

Men i Københavns Lufthavns sikkerhedskontrol kommer man ingen vegne med undskyldninger. Kvinden blev omgående omringet af otte sikkerhedsvagter, fik frataget sin pas og boardingkort, og blev sigtet for overtrædelse af Straffelovens trusselsparagraf.

 

I byretten forklarede sikkerhedsvagten, der havde hørt den lidt for kække bemærkning, at han ikke skulle tage stilling til, om der var tale om en reel trussel, eller blot en over-kæk bemærkning: "Det er ikke vores opgave. Vi skal følge instruksen” forklarede han.

 

Den 34 årige kvinde blev idømt en betinget frihedsstraf, dog uden tidsudmåling. Hun har nu fået en plet på sin straffeattest, hvilket hun i retten forklarede ville være særdeles alvorligt for hende, da det kan påvirke hendes jobsituation i et dansk ministerium, skriver Politiken.dk

 

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.