BonBon-land investerer millioner

Den nye forlystelse hedder Svend Svingarm, som drejer så hurtigt rundt, at gæsterne mærker en G-påvirkning på op til 3,4. Det er forlystelsesparkens spanske ejer, Parques Reunidos, som står bag millioninvesteringen, skriver business.dk.

 

Parkens direktør Thomas Jellum fastslår, at der hvert år skal åbne nye og vildere forlystelser medmindre man vil sakke bagud af dansen, men han fortæller også om åbning af en ny indendørs 4D-biograf, som tiltrækker andre grupper og er en fornuftig investering når man tager det typiske danske sommervejr med i betragtning.

 

Han håber besøgstallet retter sig efter en start med to måneders dårligt vejr.

 

I øvrigt har BonBon-land på basis af en kundeundersøgelse lavet en buffet med sundere mad og en frugtbuffet, men realiteterne viser, at de kunder, der siger, de foretrækker sundere mad, alligevel falder for pommes frites og soft ice, når de hygger sig i forlystelsesparken.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.