BonBon Land taber millioner

I løbet af de seneste 10 år har den kendte forlystelsespark BonBon Land tabt 111 millioner kroner. Der har været underskud i alle årene, skriver Finans ifølge bt.dk.

I regnskabsåret 2016 er der dog en mindre forbedring at spore, idet underskuddet dette år ’kun’ lød på 3,8 millioner kroner. Ifølge forlystelsesparkens ledelse ventes, at ’driftsresultatet vil være positivt inden for tre til fem år’.

Ifølge regnskabet er der stadig en egenkapital i virksomheden på 127,3 millioner kroner.

BonBon Land blev etableret i 1992, hvor slik-fabrikken med samme navn var blevet en stor succes med sine særprægede bolche-navne.

Initiativtageren Michael Spangsberg har siden solgt både forlystelsesparken og rettighederne til slikmærket og BonBon Land har siden 2007 været ejet af spanske Parques Reunidos.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.