Book rejsen direkte på mobilen

Hele MrJets udbud af hoteller, flyrejser og lejebiler kan bookes på sitet, der er optimeret til telefoner med touchskærm, men fungerer på alle mobiler, som har en webbrowser. Ingen applikationer eller tillægsprogrammer er nødvendige for at gøre brug af mobilsitet – det nås direkte, når man surfer på sin telefon til MrJet.dk eller m.MrJet.dk

”Vi ved, at det bliver stadig vigtigere at kunne booke flyhoteller og lejebiler når og hvor som helst. Vi har derfor lagt stor vægt på at udvikle et site, som både er let at bruge, pålideligt og sikkert samtidig med, at den rejsende får adgang til samme funktionalitet og udbud som på vores ordinære site uden at skulle downloade applikationer eller tillægsprogrammer”, siger Pelle Svensson, markedschef i MrJet.

Tests har vist, at 70% af hotelbookingerne, der er blevet gennemført via mobilsitet, gælder hotelophold med check-in samme dag, sammenlignet med 15% af hotelbookingerne, der er blevet gennemført via det sædvanlige website.

Mobilsitet er tilgængeligt på lokalt sprog på alle 12 markeder i Europa, hvor MrJet/ebookers er repræsenteret. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.