Booking.com angrebet af svindlere

Hotel-house-keepingHOTELLER: Den store bookingmaskine for hoteller er ramt af nyt svindelnummer, hvor hotelejere denne gang er udsat for svindlerne via en falsk Booking.com hjemmeside.

Svindlerne, der har angrebet booking.com, har sendt falske e-mails til hoteller, der samarbejder med bookingmaskinen. I mailen står, at hotellernes kommission til Booking.com skal sendes til en anden internet-adresse, da bookingmaskinen har problemer med sin normale back office-funktion på området.

Her skal hotellerne klikke sig ind på en forfalsket kopi af Booking.com’s partner-hjemmeside og hér indbetale deres kommission til bookingmaskinen.

Booking.com siger, at man først blev opmærksom på falskneriet, efter hoteller havde kontaktet bookingmaskinen, da de blev i tvivl om den nye ”procedure.”

Booking.com’s anti-svindelafdeling arbejder med sagen og er bl.a. i kontakt med banker, som kan have overført beløb til svindlerne. Booking.com opfordrer alle samarbejdspartnere blandt hoteller til at kontakte bookingmaskinen, hvis de har mistanke om urent trav.