Brændstoftillæg hos Norwegian

I en pressemeddelelse skriver Norwegian, at man ser sig nødsaget til at indføre brændstoftillæg på flybilletter som følge af den høje oliepris. Det sker fra og med 25. januar.

 

Brændstoftillægget indføres ifølge flyselskabet som et resultat af en vedvarende høj oliepris og vil ligge mellem 50 og 150 kroner. Indenrigs og på selskabets storbyruter i Europa vil tillægget være 50 kroner. I der øvrige Europa vil det ligge på 80 eller 100 kroner, mens ruten til Dubai får et tillæg på 150 kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.