Brandøvelse på Avenue Hotel

Avenue-Hotel-brand-øvelse-800x533Avenue-hotellet ved Rådhuspladsen i København var i går ramme om brandøvelse. Kl. 13 gik brandalarmen, og tre brandbiler nærmede sig hotellet.

Det var scenariet, Frederiksberg Brandvæsen skulle gå ud fra under en stor brandøvelse på hotellet. Øvelsen omfattede et beredskab på 15 brandmænd, evakuering af gæster, eftersøgning og redningsaktion. Hotellet sørgede for de evakuerede gæster, der kunne nyde et glas bobler og kager fra hotellets kok.

Avenue Hotel indgik samarbejde med Frederiksberg Brandvæsen for at skabe rammerne til optimal træning i opstået brand for brandvæsnet og hotellets personale. Dette var både for at skærpe sikkerheden for gæster og ruste personalet samt for at give brandvæsnet et mere realistisk miljø at træne i.

”Som hotel er det vigtigt, at vi ansvar for sikkerheden blandt vores gæster og lige så høj grad personalet. Det er svært at forberede sig på, når det måske rigtigt sker, så derfor er det en vigtig øvelse for personalet,” siger Avenue hotels General Manager, Philip Viscovich.

For Frederiksberg Brandvæsen var det en måde at træne opgaveløsning på med både taktisk og teknisk indsats af styrker.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.