Bravo Tours fejrer Solvang

Den ’danske’ by Solvang i Californien fylder 100 år i 2011. Det fejres hele året med arrangementer for efterkommere af danske udvandrere og turister fra Danmark.

Bravo Tours tager 250 danskere med til fest i Solvang. På de to uger lange ture opleves staterne Nevada og Californien med Las Vegas, San Francisco, Monterey, Solvang, Santa Barbara og Los Angeles, samt Yosemite National Park og Death Valley.

Opholdet i Solvang har forskelligt indhold på de seks rejser. Den første tur i marts har temaet ’Taste of Solvang’ og på turen i juni fejres Danmarks Grundlovsdag og i juli fejres USA’s nationaldag. I september holdes Danish Days med en stor byfest. Samtidig slutter et velgørenhedscykelløb fra San Francisco til Solvang med kendte danskere som deltagere. I oktober holder Solvang og Ynez Valleys vinproducenter høstfester, og i november fejres Thanksgiving.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.