Bravo Tours henter gæster hjem

De blev kontaktet af Bravo Tours på destinationen og blev fløjet hjem da det blev klart, at udenrigsministeriet opfordrede til, at man burde holde sig fra rejser til Tunesien, og så snart de tunesiske myndigheder genåbnede luftrummet.

 

Bravo Tours havde 185 danske gæster på rejse til Tunesien og af dem lykkedes det i tide at kontakte de 183, som kom til Billund Lufthavn natten til søndag. Ifølge informationschef Bent Bernardi Sørensen, Bravo Tours, lykkedes det ikke at komme i kontakt med de to sidste rejsende, som i øvrigt ikke var på pakkerejse, men blot havde købt flybilletter gennem Bravo Tours.

 

Alligevel tilbyder rejsearrangøren at betale deres hjemrejse med rutefly, hvilket for den enes vedkommende formentlig sker i dag, mandag, mens det fortsat ikke er lykkedes Bravo Tours at komme i kontakt med den sidste af de 185 rejsedeltagere.

 

Sammen med  turisterne har Bravo Tours hentet sine rejseledere tilbage i Danmark, men selskabet er stadig repræsenteret af sin agent på destinationen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.