Bravo Tours løber ’Stafet for Livet’

Anders Juul Jensen vil løbe mindst 180 kilometer på et døgn for at skaffe penge til Kræftens Bekæmpelse.

Anders Juul Jensen vil løbe mindst 180 kilometer på et døgn for at skaffe penge til Kræftens Bekæmpelse.

Multiatleten Anders Juul Jensen vil skaffe 50.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse ved Stafet for Livet i Herning

Anders Juul Jensen fra Herning løb for fire år siden fire maratonløb og nogle ekstra kilometer på blot et døgn. Nu vil han slå sin egen rekord på 178,480 kilometer.

Formålet med løbet på Herning Atletikstadion 31. august – 1. september er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. På www.keeponrunning.dk kan alle gætte, hvor langt Anders løber. Det koster 50 kroner for hvert gæt, og den, der kommer nærmest vinder et gavekort fra Bravo Tours på kr. 10.000.

33 hold med flere end 430 deltagere er med i Stafet for Livet i Herning. Anders Juul Jensen er eneste deltager på sit hold, men han håber, at nogle vil komme og løbe nogle kilometer sammen med ham.

”Han yder en imponerende indsats, som vi gerne støtter økonomisk, men vi læner os ikke tilbage med samvittigheden i orden. Vi løber selv med, siger Bravo Tours’ informationschef, Bent Bernardi Sørensen, der er holdkaptajn for firmaets hold på 15 deltagere.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.