Bravo Tours rejsesalg på Facebook

Bravo Tours lancerede for nylig et forum med navn Afbudsrejser på Facebook, og har derigennem fået næsten 40.000 kontakter.

 

”Vi bruger Facebook til at reklamere for de sidste charterrejser på selve afrejsedagen. Der er overraskende mange, der søger efter sådanne rejser, der ofte sælges billigt”, siger Bravo Tours adm. direktør, Peder Hornshøj, som understreger, at det er ganske få rejser, der sælges på den måde.

 

”50% af vores rejser sælges et halvt år før afrejsen, og 90% er solgt en måned inden afrejsen. Venter man til sidste øjeblik risikerer man, at der er helt udsolgt, eller at priserne er steget”, siger han.

 

”Mange mennesker tjekker rutinemæssigt, om der er nye meddelelser på Facebook. På den måde kan vi komme i kontakt med tusinder af mennesker i løbet af få sekunder. Et socialt, elektronisk medie er ofte både hurtigere og mere effektivt end en annonce i en avis, når enkelte rejser skal sælges her og nu”, slutter Peder Hornshøj.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.