Briter flygter fra royalt bryllup

Rejsearrangører over hele UK melder om massiv efterspørgsel efter udlandsrejser omkring den 29. april, når prins William gifter sig med Kate Middleton i Westminster Abbey.

 

En nærmere undersøgelse viser, at en tredjedel af alle briter planlægger at rejse udenlands i bryllupsdagene. Den ekstra fridag i forbindelse med brylluppet følger lige efter påske og i ugen inden den normale bank holiday i maj, hvilket har gjort det muligt for mange af kombinere en ferieperiode uden ekstra brug af fridage.

 

Langfredag er den 22. april og følges af 2. påskedag den 25. april, brylluppet fredag den 29. april og så fridag mandag den 1. maj, hvilket gør det muligt at holde 11 dages ferie ved blot at bruge tre feriedage.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.