BroBizz populær i Billund Lufthavn

billund-lufthavn-parkeringMuligheden for at betale parkering i Billund Lufthavn med BroBizz har været en succes og siden slutningen af juni har godt 2.700 benyttet den løsning. Det svarer til 16 pct. af alle de biler, der er kørt gennem P-huset siden juni, hvor BroBizz blev introduceret.

Etableringen af det nye udstyr til aflæsning af BroBizz har vist sig som det rigtige for parkeringsområdet i Billund Lufthavn. Chef hos LufthavnsParkering i Billund Lufthavn, Peter Rossel, glæder sig over, at næsten hver femte bil i P-huset har brugt den nye løsning.

”Det bekræfter os i, at det var rigtigt at satse på BroBizz som digitalt alternativ til papirbilletter. Jeg håber, at vi kan få endnu flere til at bruge løsningen fremover, og vi arbejder på, at flere parkeringsområder i lufthavnen skal tilbyde BroBizz, hvor det i dag kun findes i P-huset,” siger Peter Rossel.

Oprindeligt blev BroBizz udviklet til passagen af Storebælt, da broen åbnede i 1998. Men efter etableringen af EasyGo-samarbejdet i 2007, blev det også muligt at anvende BroBizz andre steder.

Ud over at man ikke skal passe på sin papirbillet, mens man er på rejse, har BroBizz den fordel, at når passagererne kører ind i P-huset, foregår det via en speciel bane, der er forbeholdt BroBizz-kunderne.

I alt er 17.454 biler kørt gennem P-huset, siden BroBizz-løsningen blev introduceret.

Hele parkeringsanlægget i LufthavnsParkering i Billund Lufthavn har op mod 800.000 biler om året på 13.000 parkeringspladser. De er overvåget fra døgnbemandet vagtcentral, der bl.a. tilbyder gratis starthjælp.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.