Brøndby afviser også Ryanair

3

Ryanair, københavns lufthavn 1FLYSELSKABER: Efter Albertslund Kommune har nu også Brøndby Kommune meddelt, at ingen fra kommunen må flyve på tjenesterejse med Ryanair.

Hvis alt går som det plejer i den slags situationer, kan Brøndby Kommune se frem til at blive kontaktet af en advokat fra Ryanair. Tidligere har Ryanair truet Albertslund Kommune med retssag og en regionspolitiker i Region Midtjylland bare for at foreslå af stoppe med at rejse med Ryanair.

Albertslund Kommune har droppet at flyve med Ryanair, som kalder beslutningen ulovlig og truer med retssag. Det sker, efter at et stort flertal i kommunalbestyrelsen i april besluttede, at kommunen fremover kun skal købe flybilletter hos selskaber, der har indgået dansk overenskomst.

Men det mener Ryanair er ulovligt, og truer nu med en retssag, siger Helge Bo Jensen, kommunalbestyrelsesmedlem i Albertslund, skriver avisen.dk.

”Det bør ikke undre, at Ryanair truer med sagsanlæg, det er de jo berygtet for. I stedet for at beskæftige en hær af jurister burde de aflønne deres personale ordentligt,” siger Helge Bo Jensen.

Siden det irske selskab begyndte at flyve fra København i marts, har det vakt protester fra fagbevægelsen, fordi Ryanair nægter at forhandle dansk overenskomst.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

3 Comments on "Brøndby afviser også Ryanair"

Notify of
avatar
Steen
Steen
Hvor er det dejligt at se at der er nogle vågne politikere som tør stå op mod “giganterne”….bare fordi man er gigantisk er det ikke ensbetydende med at det man gør er rigtigt. Man kan jo spørge de politikere i de byer hvor de har hærget og deres lufthavne er gået enten i betalingsstandsning eller konkurs……kig på Tirstrup, Skavsta, Hahn med flere…….. Så deres lumre strategi med at det er dem der skaber flere jobs….gu er det ej…..jobbene havde kommet ligegyldig hvad – det er jo udviklingen, medarbejderne ville bare være bedre stillede hvis det var arbejdsgivere som opførte sig… Read more »
Peter
Peter
Såfremt politikerne ikke finder selskabet rimelig, må de sørge for at lave reglerne om. Det er det de er valgt til. Hvis vi efterhånden har fået sådan et system, at vores politikere ikke har magten til at påvirke og ændre reglerne har systemet fejlet. Indtil de formår at lave reglerne om, er det ikke rigtigt, på denne måde at omgå et selskab og det de udbyder. Det er ikke respektfuldt for skatteyderne. Man kan ikke opgive på den måde og oven i købet bede borgerne om at sætte moralen foran pengepungen. Jeg synes det på alle måder er forkert at… Read more »
Torben Vinther
Torben Vinther

Peter: Det skyldes efterhånden kun vores EU-(liderlighed)… det er ikke danskerne der bestemmer i Danmark mere 🙁

wpDiscuz