Brug smartphone med omtanke

Elina Blom fra Mobil.nu kalder mobilen den bedste og mest komplette rejsekammerat, men samtidig for mange det værste selskab på rejsen, som kan medføre en gigantisk mobilregning. Slå 3G-adgangen fra og lad være med at ringe eller modtage samtaler under udlandsrejsen og husk at slå mobilsvar fra, så opkald ikke bliver viderestilles. Hvis den er åben bliver man opkrævet for to opkald – et til mobiltelefonen i det land, man befinder dig i, og et fra mobilen til telefonsvareren i Danmark, skriver bt.dk.

 

Det har altid været dyrt og utrygt at surfe i udlandet, men sådan behøver det ikke at være. Både TDC og Telia er klar med pakker, hvor man kan købe udlandsdata til fast pris. Så behøver man ikke tænke på roamingpriser og Facebook-afholdenhed.

 

TDCs ’Rejseklar Data’ fungerer ved, at man køber en pakke på 10 MB data til 29 kroner, som varer et døgn, eller til data er brugt. Telias løsning lyder på 20 MB om dagen for 45 kroner. Når man surfer i EU, Rusland og Tyrkiet, betaler man 15 kroner pr. MB for de første 3 MB. Herefter kan man frit bruge op til 20 MB.

 

I lande uden for EU advares mod at gå på det mobile netværk – det kan koste op til 110 kroner pr. MB.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.