Burj Khalifa har verdens højeste udsigts-etage

At-the-top---Burj2Der er ikke mindre end 555 meter fra jorden op til den nyindrettede udsigts-etage, som netop er åbnet i verdens højeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai.

Åbningen blev overværet af repræsentanter for Guinness World Records, der bekræftede etagens position som ‘Highest Observation Deck’ in the world. Titlen blev hentet fra Canton Tower i Guangzhou, Kina, som havde rekorden med 488 meter.

Besøgende kan fortsat stoppe på restauranten ‘At the Top, Burj Khalifa’ på 124. etage, før besøget på 148. etage i Burj Khalifa SKY. Her kan man nyde udsigten fra en udendørs terrasse eller slappe af i den luksuriøse lounge

Rejsen til toppen foregår i hold med guide i en elevator til 125. etage, hvor der skiftes til elevatoren op til 148. etage.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.