Lufthansa Danmark satte passagerrekord i 2005

I 2005 opnåede Lufthansa Danmark en fremgang i passagerer på mere end 12 procent totalt på Business og Economy Class i forhold til 2004. Nettoomsætningen steg med 4,6 procent, og dermed opnåede Lufthansa Danmark det bedste resultat nogensinde.

John Nielsen, Country Manager, Lufthansa Danmark ser den positive fremgang som et resultat af selskabets satsning på produkter til Premium segmentet (First Class og Business Class):

”Jeg er glad for at se, at vores satsning på Premium Products har båret frugt. Vores gode resultat for 2005 kan først og fremmest føres tilbage til Business Class, hvor omsætningen steg med mere end 20 procent”.

I 2005 oplevede Lufthansa Danmark generelt en positiv udvikling i Asien, Nordamerika og Europa. Størst var fremgangen på rejser til USA, hvor selskabet havde 12 procent flere rejsende til Nordamerika og 14 procent flere til Sydamerika i 2005.

2006 vil på flere områder være et år, der bliver præget af det tættere samarbejde mellem Lufthansa og SWISS.

”Vi forventer, at vores danske passagerer vil få glæde af endnu hyppigere afgange og bedre forbindelser, lige som vores passagerer allerede nu kan få glæde af, at SWISS er kommet med i Lufthansas bonusprogram Miles and More. SWISS’ og Lufthansas kontorer flyttede fysisk sammen i slutningen af 2005,” siger John Nielsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.