Cirrus Airlines ind på Billund

Tyske Cirrus Airlines fra Saarbrücken starter fra 8. januar tre daglige afgange mellem Billund og Frankfurt. Flyvningen sker som partner i tæt samarbejde med Lufthansa, for at få passagerer ind til ’Lufthansas hub’ i Frankfurt. Her flyver 60 procent af passagererne videre på andre ruter.

Cirrus indtog i Danmark sker i takt med at Maersk Airs flyvning til Frankfurt indstilles. Cirrus Airlines kodenummer er C9. Selskabet har 400 medarbejdere og flyver i øjeblikket mest indenrigs i Tyskland, bl.a. til Berlin, Hamburg, Rostock, Frankfurt og München, men har også udenrigsruter til bl.a. London, Skopje og Zürich.

Cirrus Airlines flyver 34 ruter på 17 lufthavne. Selskaber flyver bl.a. med Boeing 737, Dash 8, Dornier 328 Jet, Challenger 604, Cessna Citation II C550, Learjet 45 og Embraer Jet ERJ-145.

Det er en Embraer jet med plads til 50 passagerer og en fart på op til 840 km/t, som skal flyve Billund – Frankfurt.  Flyvetiden bliver 85 minutter med to klasser ombord, økonomi- og businessclass.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.