Skjulte faldgruber hos lavprisfly

Der er i tusindvis af kroner at spare ved at købe flybilletten på internettet og i god tid, men man skal tage sig i agt for et utal af faldgruber.
Det lyder forjættende med 15 øre for en returbillet Hamburg-Milano eller 20 kr. for en enkeltbillet København-Paris. Men man skal tage sig i agt, idet mange lavprisselskaber ”glemmer” at fortælle, at man oveni skal betale skatter, afgifter og gebyrer, ligesom mange lavprisselskaber lander i små, ukendte lufthavne.
Ryan Air har netop besluttet at sænke vægten fra de normale 20 kg til 15 kg. Ekstra regningen lyder på 60 kr. per kilo eller ekstra 300 kr, som ikke kan forhandles, inden man får lov til at gå ombord.
Forbrugerrådet er dog glad for den større konkurrence og håber, at den vil udbrede sig til færger, tog og busser.

(Jyllands-Posten 10.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.