MyTravel-chef: Vrøvl at julesalget går dårligt


– Det er noget vrøvl, at hele rejsebranchen nu er ved at brænde inde med julerejser, fordi man er blevet overrasket over, at juleaften falder på en lørdag. Men sætter man en for høj pris på julegåsen, kan man jo let risikere at brænde inde med nogle af de let fordærvelige varer.

Sådan lyder det fra salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo fra MyTravel, der bl.a. tæller Spies, Tjæreborg og Ving. Han kan ikke nikke genkendende til, hvad han betegner som ”klynkeri fra dele af charterbranchen”, som er bange for ikke at få solgt deres julerejser og derfor er gået mere eller mindre i salgspanik.

– Med afrejse fra den 20. til og med den 25. december har vores tre store rejsearrangører 249 rejser tilbage. Dette tal skal ses i lyset af, at vi netop har indsat ekstrafly fra Air Finland til Phuket, hvortil vi nu blot har 15 ledige pladser 1. juledag. 198 af de ledige julepladser er fra Billund, 26 fra Aalborg og resten fra København, siger Jan Vendelbo, der anslår at ca. 30.000 danskere siger farvel til and og rødkål og goddag til strand og sol.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.