Charterrejse til Senegal

Rejsearrangøren har taget det vestafrikanske land Senegal med på sit vinterprogram 2006-2007 – og flyver direkte fra København til hovedstaden Dakar.

“Vi har valgt Senegal, fordi gæsterne her kan opleve Afrikas mange eksotiske tilbud på et relativt lille og overskueligt område – samtidigt med, at landet har det charterturister i dag betragter som en selvfølge: Førsteklasses hoteller, der ligger ned til dejlige badestrande. Desuden er Senegal et sikkert og stabilt land med over 40 års tradition for demokrati,” siger charterdirektør Hans Okholm Vejrup, FolkeFerie.dk.

Under ferien i Senegal får man muligheder for at “smage på” Afrika, dens natur og kultur. Udflugter til savanner med nomader og besøg i traditionelle landsbyer er således med på programmet.

Det samme er besøg i nationalparker med giraffer såvel som næsehorn. Senegal har 500 km. sandstrand, hvor man kan bade og dyrke såvel vandsport som dybhavsfiskeri.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.