Amerikansk hotelkæde får nordisk agent

Kimptons har hoteller 17 steder i USA – og tallet stiger. Kæden appellerer til grupper, individuelle og forretningsrejsende – samt børnefamilier med husdyr.

Kimptons to varemærker – Monaco og Polomar – er unikke boutique-hoteller med bl.a. gode restauranter; fx regnes restauranten på dets Monticello-hotel i San Francisco som en af USA’s fem bedste.

Monaco-hotellerne har høj kvalitet i romantisk og kulørt stil i oftest i historiske bygninger.

Omvendt har Palomar-hotellerne en moderne og elegant stil. En detalje hos alle Palomar er trådløs dækning – og nogle værelser er til høje gæster med ekstra lange senge og at bruseren sidder højere oppe.

Et nyt Kimpton-medlem er The Muse i New York City’s Theatre District. Nogle af hotellets suiter har sågar terrasse, fladskærms tv og laptop-computer.

Ny i familien er også Caleo Resort & Spa i Arizona i USA’s sydvestlige del – i centrum af Scottsdales gamle bydel.

I foråret åbner Mayfair Hotel & Spa i Miamis Coconut Grove samt et Palomar-hotel i Washington DC – senere i år får Palomar hoteller i Dallas, i Arlington ved Washington DC plus Alexandra i Virginia og Baltimore i Maryland.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.