Flere rejser alene med børn


Samfundsmønstret har ændret sig, og i 40 procent af alle hjem i Danmark er der kun én voksen. Det har skabt efterspørgsel efter ferier for alene-rejsende med børn, og 2007 er året, hvor der er udbudt flere rejser til alene-rejsende end nogensinde før.

Runningdinner.dk er et af de rejsebureauer, der arrangerer rejser for forældre, som rejser alene med børn. Det kan være alene-forældre, forældre der har delt skoleferien eller forældrepar hvor den ene har valgt at efteruddanne sig eller arbejde i børnenes ferie. Det skriver Berlingske Tidende lørdag.

”I Runningdinner har vi mærket behovet for at rejse sammen med andre, når man rejser alene. Det handler ikke om, at man skal møde nogen, man bliver kæreste med, men om, at det er sjovt at møde andre mennesker i samme situation som en selv, og det er fedt, når børnene kan lege sammen,” siger leder af www.runningdinner.dk Michelle Hviid Skovgaard, som netop har arrangeret en rejse til Mallorca udelukkende for alene-rejsende med børn.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.