Søren Rasmussen bygger femstjernet hotel i Afrika

Søren Rasmussen, direktør og medejer af Albatros, er i øjeblikket i gang med at bygge et femstjernet luksushotel ved Olololo gate på Masai Mare sletten i Kenya.

Det nye luksushotel, eller safari lodge, får navnet Karen Blixen Safari Lodgen. Det får 22 værelser lavet i telt. Desuden laver Søren Rasmussen en mobil bush-camp, hvor gæsterne kan sove næsten helt isoleret. Bushcampen skal flytte sig efter hvor dyrerne er.

“I højsæsonen fra juli til november er der ved at være fyldt op i lodges i Kenya. Den anden grund til at vi selv bygger, er, at mange lodges efterhånden er store og upersonlige med op til 200 gæster og to seatings til aftensmaden. Det er ikke særligt spændende for gæsterne. Vores nye hotel bliver færdigt 1. november og kommer til at koste otte – 10 mio. kroner. Det bliver økologisk bæredygtigt. Her kan jeg lave det for vores gæster som jeg altid har drømt om. Fugleture, vandring i bushen for at se på dyr med en erfaren masai, kulturbesøg hos masaier o.s.v.,” siger Søren Rasmussen til Stand By.

“Karen Blixen Safari Lodge ligger lige ved floden, så folk fra deres terrasser kan se både krokodiller, flodheste og elefanter,” siger Søren Rasmussen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.