Cabinn bygger igen i Ørestad

Cabinn Metro.

Hotelentreprenør Niels Fennet investerer 200 millioner kroner i Cabinn Village, lige ved siden af det eksisterende Cabinn Metro. ”Vi skal i gang 1. april, og så kan vi kan åbne i efteråret 2014”, siger han.

Det første Cabinn-lavprishotel åbnede på Frederiksberg i 1990. Siden er det blevet til fire hoteller i hovedstaden og hoteller i Esbjerg, Odense, Aarhus og Aalborg. Seneste åbning var Cabinn Metro i 2009, og her er det gået så godt, at Niels Fennet nu bygger på nabogrunden med kontorhotel med 180 arbejdspladser og 276 minilejligheder, som kan lejes for mindst en uge ad gangen, skriver business.dk.

”Vi har testet idéen med minilejligheder på Cabinn Metro, hvor det blev en stor succes. Mange firmaer sender folk ud på lidt længere ophold, og så kan vi tilbyde en meget lav dagspris på denne måde. Det er også en god måde for udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Danmark. De kan sende en medarbejder og leje et kontor hos os”.

Fra 2015, året efter åbningen af Cabinn Village, venter Niels Fennet også gæster fra Copenhagen Arena, der åbner sydligt i Ørestad og får plads til 12.000-15.000 tilskuere til arrangementerne.

Ud over kontorhotel og minilejligheder får Cabinn Village en ’Soundstage minimultihal’, der kan bruges som TV-studie og konferencesal.

”I fremtiden vil færre rejse til kongresser, så det bliver interessant at kunne TV-transmittere. Der er også flere, som er interesserede i at bruge studiet som showroom, og DR er i bekneb for studieplads”, siger Niels Fennet.

Adm. direktør Lars Bernhard Jørgensen fra Wonderful Copenhagen tiltror Niels Fennet gode muligheder – også selv om Bella Sky og Crowne Plaza ligger tæt på.

”Han rammer måske en niche med et kontorhotel kombineret med TV-studiet, og udviklingen med flere erhvervsaktiviteter i Ørestad kan skabe en slags lokalmarked. Når multiarenaen åbner, kan den også generere efterspørgsel”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.