Caribien igen klar til danske feriegæster

Varadero på Cuba.

Orkanerne Irma og Maria anrettede store skader i Caribien. Om få uger åbner Spies vintersæsonen med egne fly fra Danmark.

Spies medarbejdere har besøgt turistområderne, hotellerne og strandene. De rapporterer, at langt de fleste af skaderne er udbedret.

”Nogle øer blev virkelig hårdt ramt, men livet er vendt tilbage til det normale. Vi har udført positive kvalitetskontroller af bygninger og strande i vores områder. Efter rengøring og reparationer, er de lokale klar til at give turisterne en varm velkomst”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Cubanerne har haft meget travlt med at rydde op og udbedre skader. Spies store rejsemål på øen, Havanna og Varadero, fungerer som før Irma og Maria.

De store rejsemål Puerto Plata og Punta Cana i Den dominikanske Republik slap nådigt fra orkanernes hærgen. Man skulle ikke tro, at Irma og Maria var drevet hen over de to turistområder. Alt er åbnet og fungerer som normalt.

Spies samarbejder med flere krydstogtrederier. Flere af krydstogterne går til nogle af de hårdest ramte øer. Derfor har flere rederier omlagt deres ruter. Spies kontakter de berørte gæster om ændringerne. Hvis de nye ruter ikke er tilfredsstillende for de indbookede gæster, kan de frit ombooke eller afbestille.

x

Læs Også

’Nu skal vi bare have guiderne med’

Direktør Jens Elers er en af dem, som i mange år har kæmpet for at få Bornholm på det internationale krydstogtprogram, og han glæder sig over den store fremgang.

Uregerlige passagerer smidt af krydstogtskib

Under et krydstogt udbrød der så megen tumult på skibet Carnival Legend, at det måtte i havn i Australien og overdrage ni passagerer fra samme familie til politiet.

DFDS jagter sejlende Michelin-stjerne

Gourmetrestauranten hos DFDS mellem København og Oslo opgraderer menukortet for at komme tættere på en mulig Michelin-stjerne. En tidligere stjernekok fra Noma skal hjælpe med projektet.

Norwegian Cruise Line bygger nyt

Med navnet Norwegian Encore, skal det kommende skib sejle i Caribien fra Miami når 2019-sæsonen starter.

45 procent flere krydstogter til Rønne

Den forventede vækst i antallet af krydstogtanløb i Rønne Havn på Bornholm i 2018 lyder på 45 procent.

De bedste krydstogtskibe 2018

Et førende britisk online magasin, har via læserkontakt kåret de bedste skibe forud for denne sæson, baseret på oplevelser i fjor. – Royal Caribbean (med Celebrity) - flåden er i spidsen med flest titler.