Caribiens første Sea to Sea maraton

trinidad tobagoI maj holder Tobago sit første Sea to Sea-løb – det første af sin art i Caribien. Deltagerne løber fra Det Caribiske Hav, gennem Tobagos regnskov til Atlanterhavet den 21. og 22. maj.

Strategisk Chef i Sea to Sea Events ltd, Garth Alleyne, fortæller, at førstedagen byder på fem og ti kilometers løb, og andendagen på halv- og fuld maraton.

Løbets sponsorer sikrer en præmiepulje på 60.000 dollars fordelt i de forskellige kategorier.

Maratonløbet begynder ved Main Ridge Forest Reserve, der ligger nær Bloody Bay ud mod det Caribiske Hav. Det fortsætter gennem regnskoven til øens næststørste by Roxborough, der ligger ud mod Atlanterhavet. Deltagerne vil løbe langs Atlanterhavet til den sydlige del af øen og slutte i Lambeau ved Little Rockly Bay.

Sea to Sea forbundet forventer, at op mod 500 internationale løbere og gæster vil deltage i begivenheden for deltagere i forskellige aldersgrupper – med eller uden handikap. Deadline for tilmelding er d 7. maj 2016.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.