Carnival modtager fire nye skibe

Regal Princess Exterior Image

Regal Princess.

Carnival Corporation har oplyst, at man vil øge krydstogtflådens kapacitet med 10% fra 2014 til 2016. Det sker til en vis grad med fire nye skibe til hver sit af Carnival-koncernens brands.

Netop nu døber Carnival Corporation to nye skibe på blot tre dage, når Princess og Costa cruises holder officiel søsætning af Regal Princess og Costa Diadema.

I 2015 vil koncernens P&O Cruises UK og AIDA hver præsentere nye skibe, hvilket sikrer Carnival fire nye skibe inden oktober næste år.

Sammenlagt har koncernen udvidet sin krydstogtflåde med 30 nye skibe siden 2007, mens yderligere syv er undervejs og skal leveres mellem 2015 og 2017. Hertil kommer så en lang række opgraderinger og nyindretninger af eksisterende skibe. Alene i 2015 skal 17 skibe fra seks brands opgraderes. Det gælder to tidligere skibe fra Holland America Line, der er overflyttet til P&O Cruises Australia og står til søs i november 2015.

Til marts vil P&O Cruises UK introducere Britannia, som er det største skib, der er bygget til det britiske krydstogtmarked. I efteråret modtager tyske AIDA sit nyee flagskib AIDAprima, som bliver et af de mest teknologisk avancerede krydstogtskibe i verden.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.