Carnivals Fathom brand til Cuba

fathom-impact-travel-on-board-the-adoniaCarnival Corporation har fået godkendelse fra myndighederne i Cuba til at starte krydstogter til landet fra 1. maj 2016.

Efter autorisation i USA fra juli 2015, er Carnival Corporation nu godkendt til at indsætte det 704 passagerer store MV Adonia til Cuba under koncernens nyeste brand Fathom.

Det er første gang i over 50 år, at et krydstogtskib er godkendt til at sejle mellem USA og Cuba.

“Vores Carnival Corporation og Fathom brand har arbejdet tæt sammen med de cubanske myndigheder gennem hele godkendelsesprocessen og vi ser frem til at starte vores regulære krydstogter mellem Miami og Cuba”, siger Tara Russell, præsident for Carnivals nye Fathom brand.

Alle togterne vil anløbe Havanna, Cienfuegos og Santiago de Cuba.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.