Casper Christensen i ny hotel-portal

Casper Christensen og Lars Seier Christensen.

Casper Christensen og Lars Seier Christensen.

HOTELLER: Milliardæren Lars Seier Christensen og komikeren Casper Christensen i nyt erhvervseventyr, hotelportalen Nustay, der formidler fire- og femstjernede hoteller.

Mens Lars Seier Christensen køber en fjerdedel af Nustay for omkring 10 mio. kr., skal Casper Christensen være firmaets frontfigur, hvorfor han derigennem får nogle procenters ejerskab.

Nustay skal matche kunder med udvalgte fire- og femstjernede hoteller, som ud fra en kombination af svar på en række spørgsmål og oplysninger fra sociale medier skræddersyr priser til den enkelte gæst, hvilket skal give bedre priser og oplevelser for kunderne.

”Vi skal udfordre de store, som ikke har fornyet sig i mange år,” siger Lars Seier Christensen til Børsen og henviser til Priceline, der bl.a. ejer Booking.com, og Expedia, der står bag Hotels.com

Om den nye hotel-portal, siger Casper Christensen til Børsen: ”Jeg går meget op i at bo ordentligt, men det irriterer mig, hvis jeg kunne have fået det samme hotelværelse meget billigere.”

Lars Seier forlod ved årsskiftet Saxobank, som han var med til at stifte. Han har investeret i restaurationsbranchen. Bl.a. den københavnske Michelin-restaurant Geranium og burger-kæden Juicy Burger.