Vis agtpågivenhed i Bangladesh

Udenrigsministeriet har endnu en gang opdateret deres rejsevejledninger. Ministeriet råder på deres hjemmeside danskere, der opholder sig i Bangladesh, til at udvise ekstra stor agtpågivenhed.

”Der har været afviklet demonstrationer i Bangladesh i forbindelse med sagen om profettegningerne, og der forventes fornyet opmærksomhed på emnet i forbindelse med den forestående fredagsbøn. Danskere bør holde sig på afstand af demonstrationer og i videst muligt omfang undgå situationer, hvor større menneskemængder er samlet,” skriver de på Udenrigsministeriets hjemmeside.

De seneste dage har der været demonstrationer mange steder og angreb på danske diplomatiske repræsentationer i Syrien, Libanon og Iran. Udviklingen har vist, at krisen kan sprede sig til andre lande.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.