Rejsebureauer skærer i katalogerne


Rejsebureauerne sparer på de glitrende og farvestrålende sider i katalogerne, og bruger i stedet penge på markedsføring på internettet. Apollo var de første til at skære ned på katalog-udgifterne for at følge tendensen til, at flere og flere søger informationer på rejsebureauernes hjemmesider.

Men katalogerne er ikke helt på vej ud. Tjæreborg har i første omgang undladt prislisten, og Spies udsender kun halvdelen af det antal kataloger, som man tidligere har gjort. Apollo holder også fast i katalogerne, men der kan være flere forandringer på vej.

”Jeg vil ikke udelukke, at vi afskaffer de traditionelle kataloger og erstatter dem med noget, der minder om et livsstilsblad, hvor kunderne kan søge inspiration og derefter bestille rejsen på internettet,” siger adm. direktør for Apollo, Jan Lockhart.

Jyllands-Posten, d. 24. marts 2007

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.